3D interieur ontwerpen

HULP BIJ INRICHTING HUIS NODIG?

Een goed ontwerp geeft realistisch weer hoe de ruimte maximaal tot zijn recht kan komen. Door de inrichting van tevoren te bepalen wordt de rest van de verbouwing makkelijker. Zo kun je beter meubels shoppen, lichtpunten bepalen en grootte en posities van de ramen en/of deuren bepalen. Tekenstudio.nl denkt met je mee en komt met creatieve oplossingen. Waarna de klant vaak zegt: ‘Wat mooi, zo had ik het nog helemaal niet bekeken!’

HET PROCES

Tekenstudio.nl helpt jou graag met je interieur om tot een perfect resultaat te komen. Of het nou gaat om een nieuwbouwhuis inrichten, een badkamer tekenen of je wil opnieuw je tuinhuis inrichten. Een goed ontwerp begint met een bezoek op locatie. Hier proeft Angelika de smaak en mogelijkheden van de in te richten ruimte.

Aan de hand van een goed gesprek en foto’s maakt ze een eerste opzet. Deze kun je bekijken door de VR bril. Je krijgt dan al meteen een goed beeld van hoe jouw nieuwe ruimte eruit kan komen te zien. Daarna kunnen we de nodige aanpassingen doen of kleuren veranderen. Hierdoor komen we samen tot jouw ideaalbeeld.

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan kun je bij Tekenstudio.nl ook terecht voor een professionele AutoCAD werktekening.

ONTWERPTEKENING VOOR JOUW INTERIEURBEDRIJF

Ook interieurbedrijven helpt Angelika graag bij hun projecten. Je weet precies wat voor meubelstuk of interieur je voor je klant kunt maken, maar de klant wil dit voor zich kunnen zien. Tekenstudio.nl vertaalt jouw idee in een realistische tekening, zodat je jouw idee beter kunt presenteren aan de klant.