?>

ERVARINGEN VAN KLANTEN

Benieuwd wat klanten over Tekenstudio.nl zeggen? Hieronder vind je de verhalen van particulieren en bedrijven waarbij Tekenstudio.nl een interieurontwerp heeft gemaakt.

Familie Schepers

“Super blij zijn wij met ons “nieuwe huis”. Van een donker huis met heel veel ruimtes, naar een licht warm huis. Een grote woonkeuken, berging met heel veel opbergruimte en woonkamer met kamer en-suite verlengstuk naar de keuken. Angelika wist na één gesprek precies wat we mooi vonden.”

Bekijk dit project

Familie van Melis

“Als je er zelf niet uitkomt dan laat je toch een tekening maken? En zo kwamen we bij Angelika terecht. Nadat we de kamer bestudeerd hadden vroeg ik mezelf af: waar gaan we zitten met een verjaardag? En daar was onze kleine serre veranderd in een prachtige tuinkamer. En wat zijn we blij dat we een 3D tekening hadden laten maken!”

Bekijk dit project

Familie Hurkmans

“Met de verbouwing van onze keuken hebben we door middel van Angelika haar ideeën dit tot een super mooi resultaat gebracht. Het was prettig samenwerken en we zijn dan ook blij met ’t resultaat.”

Bekijk dit project

Familie Van Hintum

“Het aanbouwen van een tuinkamer, hoe maak je die, wat zet je erin? Wat voor kleuren en materialen gebruik je? Zelf hadden we ook ideeën, maar wilden toch zeker ook de blik en de mening van Angelika hebben.

Nadat ze ons een bezoekje had gebracht, waarin wij onze vragen en wensen kenbaar konden maken, gingen we bij haar langs om de tekening te gaan bekijken die zij voor ons had gemaakt. Daarin kwamen veel elementen naar voren die we er graag in wilden. Maar zeker zagen we ook, dat je met andere kleuren en materialen een heel ander resultaat kan krijgen. Een, die ons zeker wel aanstonden. Daarmee konden we dan ook aan de slag.

We zijn ontzettend blij met het resultaat. We zijn dan ook enorm dankbaar dat we hulp van Angelika hebben gehad. Angelika bedankt. Succes nog met je volgende opdrachten.”

Bekijk dit project

Familie van Uden

“We hebben ons huis 18 jaar geleden gekocht en altijd de wens gehad om te verbouwen. Op een mooie dag bij onze buurvrouw gezien hoe mooi een verbouwing kan worden. We hebben toen de stap genomen om Angelika van Tekenstudio te vragen om ook voor ons een ontwerp te maken.

Een van de punten die we in verschillende stappen doorgenomen hebben waren de raampartijen naar buiten en de ramen tussen keuken en woonkamer. Zwart-wit-klein-groot, wat gaan we doen?
Op een tekening is het achteraf geen verrassing meer hoe het gaat worden en geworden is.

Al met al is het mij heel goed bevallen en kan ik het iedereen aanraden om met Angelika aan tafel te gaan zitten.”

Bekijk dit project