?>

Verbouwing keuken met eetkamer, berging en woonkamer Familie Schepers, Mariahout

VOOR

De klant wilde graag een gezellige en grote woon-eetkeuken, een rustige sfeervolle woonkamer en een praktische berging. De wens van de klant was in eerste instantie om niet te veel te breken.

Gaandeweg het proces zijn we tot de beslissing gekomen om toch nogal te breken in het huis, zodat alles strakgetrokken kon worden.

ONTWERP

Alle tussenmuren in de berging zoals deuren naar de wasruimte, inbouwkasten en berging werden gesloopt, zodat een grote ruimte ontstond.

In de keuken vonden ook een inbouwbankje en een open haard hun plek. Dit geeft een knusse sfeer, maar door de strakke muren en strakke keuken is het geheel goed in balans. Een mooie kleurkeuze en goede verlichting maken het geheel compleet.

In de woonkamer is de grote schouw gesloopt. De kast doet dienst als computerwerkplek zonder dat het rommelig oogt. De ensuite-kast in de tussenruimte heeft een hele nieuwe functie gekregen.

NA

In de berging geeft een grote schuifdeurkast ruimte voor alle apparatuur. De garderobekast is tevens een ruimtedeler, zodat hierachter een aanrecht gebouwd kon worden.

De grote eetkeuken met de prachtige raampartij nodigt uit om hier vele gezellige uren door te brengen.

In de woonkamer zie je dat ook in een niet al te grote ruimte de grotere meubels uitstekend tot hun recht kunnen komen.


 Previous Next