?>

OVER MIJ

Angelika is haar hele leven al geïnteresseerd in en bezig met de interieurbouw. In Duitsland heeft ze een opleiding tot meubelmaker gezel gevolgd. Verder 12,5 jaar geleden heeft Angelika Tekenstudio.nl opgericht. Ondertussen heeft Tekenstudio.nl al vele interieurbedrijven als vaste klant. Met haar frisse blik en creativiteit heeft zij ook al vele klanten blij kunnen maken met een mooi ontwerp voor hun huis.

Angelika staat voor alles open en dat maakt Tekenstudio.nl een veelzijdig bedrijf. Angelika staat voor iedere klant klaar met de volle aandacht en luistert naar jouw persoonlijke wensen. Ze denkt met je mee en gebruikt vervolgens ook haar eigen ervaring en creativiteit om samen tot een mooi en verrassend resultaat te komen.

AutoCAD werktekeningen

Tekenstudio.nl maakt goede, gedetailleerde technische 2D tekeningen in AutoCad, zodat het voor interieurbouwers en meubelmakers tot in detail duidelijk is wat er gemaakt moet worden. Laat van tevoren de huisinrichting tekenen door Tekenstudio.nl. Zo komen jij en de klant niet voor onverwachte verrassingen te staan!

3D SketchUp ontwerpen

Voor klanten die een ruimte (opnieuw) willen inrichten maakt Tekenstudio.nl een ontwerp in het 3D tekenprogramma Sketchup. Je krijgt hierdoor een zeer realistisch beeld van hoe de ruimte eruit zal komen te zien. In overleg worden er aanpassingen gedaan, net zolang totdat het ontwerp voor jou perfect is.

Lichtplan

Je kan nog zo’n mooie meubels aanschaffen en een goede interieurinrichting hebben, zonder de juiste verlichting is jouw huis niet af. Goed afgestemde verlichting brengt sfeer en warmte in een ruimte en zorgt ervoor dat je van het wonen en werken kan genieten. Tekenstudio.nl geeft lichtadvies en maakt graag een lichtplan voor jouw woning.

Kleuradvies

Een andere kleur kan je hele ruimte veranderen. Het is vaak erg lastig om de goede kleurencombinaties voor jouw woning of andere ruimte te kiezen. Tekenstudio.nl heeft hier veel ervaring mee en helpt jou hierbij dan ook graag.

Verbouwingsbegeleiding

Voor een geheel nieuw ontwerp van je huis en persoonlijk interieuradvies ben je bij Tekenstudio.nl aan het juiste adres. Ook maakt Angelika vervolgens graag een bouwtechnische tekening, waarmee de interieurbouwers en meubelmakers direct aan de slag kunnen.

WAAROM TEKENSTUDIO.NL?

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Tekenstudio.nl vindt het belangrijk dat alles goed en duidelijk besproken wordt bij de voorbereiding. Waar komen de lichtpunten, waar komt de televisieaansluiting etcetera, zodat er niets over het hoofd wordt gezien.

25 JAAR ERVARING

Angelika is al haar hele leven bezig met interieur- en meubelbouw en blijft zich nog steeds bijscholen in zowel de technische vooruitgang als de nieuwste modetrends.

KORTE LIJNEN EN FLEXIBILITEIT

Met Tekenstudio.nl is het makkelijk schakelen en communiceren. Angelika heeft altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek en zal je altijd zo snel en zo goed mogelijk proberen te helpen.

EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Tekenstudio.nl geeft creatief en verrassend interieuradvies en maakt technische werktekeningen van goede kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.