Herinrichting ontmoetingsruimte Stichting steunpunt Mennehof, Venhorst

ONTWERP

De vraag was om van deze ongezellige ‘kantineachtige’ ontmoetingsruimte een gezellige woonkamer te maken. Er is een mooi ontwerp gemaakt met vrolijke kleuren maar tegelijkertijd toch een rustige uitstraling van de kamer.

De koude kille vloer is in het ontwerp vervangen door een prachtige houten kunststof  vloer, super slijtvast en vlekvrij. De wanden kregen een warme zandkleur en een wand heeft een behang met strandzicht gekregen.

NA

De meubels gemaakt van oud hout passen helemaal in de sfeer van het strand. Met knopjes van steen zijn deze helemaal compleet gemaakt. Twee prachtige fauteuils nodigen uit om lekker te zitten en ontspannen. Warme gordijnen en vouwgordijnen maken de ruimte intiem. De lampenkappen zijn voorzien van foto’s van het dorp Venhorst, waar het Mennehof gevestigd is.

In het plafond is een daglichtplafond geïntegreerd. Het daglicht is heel fijn licht voor oudere mensen, omdat ze hier meer energie van krijgen. Langs het nieuwe memoboard staan twee zelfgemaakte lampjes voor de nodige touch. Gezellige tafelkleden maken het geheel af.

I am text block. Click edit button to change this text.


 Previous Next