?>

``Wauw`` badkamer

ONTWERP

De klanten van de prachtige woonkamer in Venhorst waren zo blij met hun nieuwe woonruimte dat we ook de badkamer onder handen mochten nemen. Een grote mooie ruimte met een uitdagend plafond en veel hoog-laag verschil. We wilden zo min mogelijk de leidingen verleggen en hebben ervoor gekozen om het sanitair op bijna dezelfde plaats te laten. Dit is voor de loodgieter veel makkelijker werken en de kans op vreemde bochten of niet zo lekkere aansluitingen is veel minder; daardoor ook minder kans op verstoppingen. De WC hebben we een beetje verstopt, zodat je deze niet meteen bij binnenkomst kunt zien.

We hebben verschillende showrooms bezocht en mochten helemaal losgaan op prachtige materialen. Zo fijn als je het vertrouwen van een klant hebt dat het heel mooi gaat worden.

RESULTAAT

Voor de badkamer hebben we samen met de klant een heel mooie marmeren plaat gevonden, dit was ons uitgangspunt voor de andere materialen. De combinatie van bling-bling mozaik tegeltjes, bronzen visgraat tegels, een roestbruine vloertegel en natuursteen wand met als tegenhanger een meubel van oud hout en een geleefde wand maken dit een plaatje van een badkamer. Met zorg zijn de waskommen, handgrepen, handdoekrek en verlichting erbij gezocht.

In het organisch vrijstaand bad is het na een drukke dag even tot rust komen. Heerlijk toch? Een plaatje van een badkamer!

 14-9-22 - 1 - kopie
 ontwerp 4
 ontwerp 2
 ontwerp 3
 ontwerp 1
 DSC_0492
 aanzicht 3
 DSC_0488
 DSC_0477
 DSC_0467
 DSC_0462
 DSC_0459

 Previous Next