?>

Herinrichting woonboerderij Van Uden

VOOR

De vraag is om de gedateerde inrichting van de woning helemaal te herzien. De muren tussen kamer en keuken moeten zoveel mogelijk weggehaald worden. Daarbij moet wel de draagconstructie intact blijven. Ook wil de klant een werkruimte inrichten met eventueel een eigen ingang.

ONTWERP

In het ontwerp zijn de muren tussen de kamer en keuken zoveel mogelijk weggehaald. De draagconstructie is intact gehouden met behulp van oude balken en tussen het zitgedeelte en de keuken is de muur onderbroken door drie ramen om het vrije zicht op de gehele ruimte open te houden.

NA

In het keukengedeelte een verlaagd plafond voor de draagconstructie, de afzuigkap en spotjes.

De grote open haard, het plafond en de gordijnkoven zijn verwijderd en vervangen door een strakke open haard partij. Het zitgedeelte is gezellig rondom de open haard geplaatst. De oude balk geeft een sfeervol woonboerderij gevoel.

In de buitenmuur zijn tuindeuren geplaatst zodat de bewoners meer contact kunnen maken met de schitterende tuin. Dit nodigt zeker meer uit om buiten te zitten.

Een grote tafel voor het gezin om gezellig door de nieuwe tuindeuren naar buiten te kunnen kijken. Ook vanuit het werkeiland in de keuken hebben de bewoners nu zicht naar buiten.

 Herinrichting 2
 Herinrichting 3
 Herinrichting 4
 Herinrichting 5
 Herinrichting 6
 Herinrichting 7
 Herinrichting 8
 Herinrichting 9
 Herinrichting 1
 ontwerp2
 ontwerp3
 ontwerp4
 ontwerp5

 Previous Next