Kantine opknappen Korfbalclub & Tennisvereniging Venhorst

VOOR

In dit gebouw in Venhorst delen de korfbalclub en de nieuwe tennisvereniging een kantine. Het is daarom belangrijk dat de identiteit van beide clubs gewaarborgd wordt. De verenigingen willen graag dat mensen langer aan de bar blijven hangen. De bar moet dus uitnodigender worden en het geheel moet uiteindelijk een sfeervolle kantine worden.

ONTWERP

De muren krijgen een nieuwe groene tint. Daarmee trekken we het buitengebeuren naar binnen, de juiste sfeer voor een sportkantine in Venhorst. Door grote Visuals van de beide sporten op te hangen en de logo’s op de schuifwanden te schilderen wordt het duidelijk dat dit een kantine is van korfbalclub én tennisvereniging. De hoogte van de ramen benadrukken we door lange hanglampen en bloemenhangers voor de ramen op te hangen. De bar wordt uitnodigender gemaakt en voor de gehele buitenmuur wordt een groot barblad met flexibele losse bartafels geplaatst. Zo kunnen mensen binnen makkelijker contact maken met mensen buiten. Met de warme vloer en muurkleuren maakt de kantine een sfeervolle indruk.


 Previous Next