BEKIJK JOUW INTERIEUR DOOR EEN NIEUWE BRIL

Nadat Angelika van Tekenstudio.nl een ontwerp voor jouw interieur heeft gemaakt, laat zij deze aan jou zien middels de Virtual Reality bril. Als je deze VR bril op zet, lijkt het alsof je in je nieuwe ruimte staat. Je kunt 360° ronddraaien en de kamer bekijken. Zo krijg je een zeer realistisch beeld van hoe jouw ruimte er met dit ontwerp uit gaat zien. Daardoor weet je precies wat je kan verwachten en kunnen de gewenste aanpassingen nog gemaakt worden voordat de verbouwing gaat starten.

Het 3D ontwerp wordt omgezet in een render, die jij met de VR bril kunt bekijken. Hiermee zie je misschien dingen die je in een ontwerp op papier nooit opgevallen zouden zijn. Misschien is die deur toch mooier aan de andere kant, of past deze kleur toch niet helemaal bij het interieur. In deze fase kunnen die aanpassingen nog makkelijk gemaakt worden in het ontwerp. Zowel voor particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers geldt dus dat je met een Virtual Reality interieurontwerp nooit voor verrassingen komt te staan.

Op zoek naar voorbeelden van Virtual Reality ontwerpen? Hierboven vind je al een voorbeeld. Bekijk ook eens onderstaande projecten met een 360° panorama ontwerp.