Verbouwing en inrichting van een nieuwbouw jaren ‘30 woonhuis Familie van Creij, Venhorst

ONTWERP

De opdracht was om mee te denken met de inrichting van de ruimtes in het gehele woonhuis. De wens van de klant was om van de kleinere kamers een gezellig geheel te maken. Ook was de vraag hoe de open vide in de keuken optimaal tot zijn recht zou kunnen komen. De prachtige vide met loopbrug is zeker meegenomen in het ontwerp van de keuken. Aan de twee kleinere woonkamers is ieder hun eigen functie gegeven.

NA

Onder de loopbrug is een eiland met krukken geplaatst. In de mooie uitbouw staat een grote eettafel. Van de eerste kleine woonkamer is een tv kamer gemaakt, die afgesloten kan worden met een stoere ensuite kast. De andere woonkamer is een gezellige zitplek geworden met een open haard en grote fauteuils.


 Previous Next