Nieuw ontwerp voor de eetkamer-keuken Hurkmans

VOOR

In dit huis is in het achterste gedeelte een ruimte die niet goed genoeg gebruikt wordt. De wens is een groot eiland in de keuken en een ruime plek voor een grote tafel. Ook zou het fijn zijn om de woonkamer iets van de keuken te scheiden zodat je in de eetkamer en in de woonkamer je ding kunt doen zonder elkaar te gaan storen.

ONTWERP

Eddy en Monique konden zich moeilijk voorstellen hoe de ruimte eruit ziet als er muren gesloopt worden. Daarom hebben we een ontwerp gemaakt en deze in 3D gepresenteerd, zodat het duidelijk wordt hoe mooi deze ruimtes kunnen worden.

Bekijk het 3D-ontwerp alsof je in de ruimte staat hier.

NA

De wand tussen de ruimte achterin is gesloopt, een klein deel moest bewaard blijven in verband met de draagconstructie. Dit deel van de muur is mooi in de keuken geïntegreerd.

Monique wil graag enkele open schappen om gezellige hoekjes te maken. Dit hebben we in de keuken ingepland. Een groot eiland en een mooie strakke keuken zijn geplaatst.

Om het geheel af te maken is tussen woonkamer en eetkeuken een prachtige stalen deur- en raamconstructie geplaatst. Dit is nou pas een binnenkomer!

 Nieuwe eetkamer-keuken 1
 Nieuwe eetkamer-keuken 2
 Nieuwe eetkamer-keuken 3
 Nieuwe eetkamer-keuken 4
 Nieuwe eetkamer-keuken 5
 Nieuwe eetkamer-keuken 6
 Nieuwe eetkamer-keuken 7
 Nieuwe eetkamer-keuken 8
 Ontwerp eetkamer-keuken 7
 Ontwerp eetkamer-keuken 8
 Ontwerp eetkamer-keuken 6
 Ontwerp eetkamer-keuken 4
 Ontwerp eetkamer-keuken 3
 Ontwerp eetkamer-keuken 2
 Ontwerp eetkamer-keuken 1
 Ontwerp eetkamer-keuken 9
 Ontwerp eetkamer-keuken 5

 Previous Next