NIEUWE KEUKEN?

Een keuken is niet iets wat je zomaar aanschaft. Je denkt er goed over na en bekijkt een aantal keukens. Toch kan het voorkomen dat je na het aanschaffen van de keuken ergens tegenaan loopt of dat hij tóch niet mooi bij jouw huis past. Om dit soort problemen te voorkomen kun je bij Tekenstudio.nl voor weinig geld een 3D ontwerp van jouw keuken laten maken. Precies afgestemd op jouw interieur en natuurlijk jouw wensen. Want bij ieder huis en bij ieder gezin past een andere keuken.

HET PROCES

Omdat het heel belangrijk is dat de keuken past bij de rest van je interieur begint Tekenstudio.nl graag met een bezoek op locatie. Angelika, de interieurontwerper, maakt foto’s en proeft de sfeer van de woning. Ook worden alle wensen van de klant uitgebreid besproken. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Thuis maakt Angelika naar aanleiding van het gesprek een eerste ontwerp. Hierin wordt alles meegenomen: de grootte van de ruimte, de gezinssamenstelling, de lichtinval, een geschikte kleur en ook vele praktische details zoals de elektriciteitsaansluitingen. Door een professioneel 3D ontwerp van je keuken te laten maken weet je zeker dat er niets over het hoofd wordt gezien. En dat scheelt een hoop stress.

Angelika maakt de 3D tekening in SketchUp, een interieur tekenprogramma. Tijdens de volgende afspraak krijgt de klant een VR bril op, waardoor het lijkt alsof je al in de nieuwe keuken staat! Hiermee kan je alles zeer realistisch en gedetailleerd bekijken. Vindt je iets niet mooi? Dan wordt dat natuurlijk aangepast. Pas als jij tevreden bent is Angelika dat ook. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is kan Angelika dit 3D ontwerp ook omzetten in een gedetailleerde werktekening, waarmee de interieurbouwer direct aan de slag kan.

Is jouw keuken toe aan een make-over? Plan dan nu een gratis intakeafspraak.

WAAROM TEKENSTUDIO.NL?

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Tekenstudio.nl vindt het belangrijk dat alles goed en duidelijk besproken wordt bij de voorbereiding. Waar komen de lichtpunten, waar komt de televisieaansluiting etcetera, zodat er niets over het hoofd wordt gezien.

25 JAAR ERVARING

Angelika is al haar hele leven bezig met interieur- en meubelbouw en blijft zich nog steeds bijscholen in zowel de technische vooruitgang als de nieuwste modetrends.

KORTE LIJNEN EN FLEXIBILITEIT

Met Tekenstudio.nl is het makkelijk schakelen en communiceren. Angelika heeft altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek en zal je altijd zo snel en zo goed mogelijk proberen te helpen.

EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Tekenstudio.nl geeft creatief en verrassend interieuradvies en maakt technische werktekeningen van goede kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.