NIEUWE BADKAMER?

Is jouw badkamer aan vervanging toe? Wil je ook zo graag een bad maar weet je niet hoe dit in je badkamer te passen? Tekenstudio.nl laat je graag zien wat hoe jouw badkamer optimaal tot zijn recht komt. Groot of klein, er is altijd veel mogelijk. Tekenstudio.nl maakt graag een mooi 3D ontwerp voor jouw badkamer. Hierbij wordt natuurlijk altijd rekening gehouden met jouw wensen. Het ontwerp bekijk je door een VR bril, waardoor het net lijkt alsof je al in je nieuwe badkamer staat!

HET PROCES

Je huis verbouwen of je badkamer een make over geven? De hele indeling van je huis veranderen of liever geen sloopwerk? Wat je situatie ook is, Tekenstudio.nl denkt graag met je mee. Om een goed ontwerp te kunnen maken is het belangrijk om jouw badkamer in het echt te zien. Angelika kan dan de sfeer van jouw huis proeven en een inschatting maken van de mogelijkheden. Een eerste afspraak begint met het bespreken van de wensen van de klant. In het ontwerp geeft Angelika hieraan vervolgens haar eigen draai. Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Tijdens de intakeafspraak krijgt Tekenstudio.nl een goed beeld van de badkamer en van de wensen van de klant. Aan de hand hiervan wordt een eerste 3D SketchUp tekening gemaakt. Tijdens de volgende afspraak kun je dit ontwerp door een Virtual Reality bril bekijken. Zo zie je precies wat je mooi vindt en waar nog een aanpassing gemaakt kan worden. Tekenstudio.nl geeft deskundig advies over de te gebruiken materialen, de benodigde loop- en staruimte, evenals kleuradvies en lichtadvies voor jouw badkamer. Met alles wordt rekening gehouden, ook de kleine details waar je zelf misschien niet meteen aan denkt.

WAAROM TEKENSTUDIO.NL?

EEN GOEDE VOORBEREIDING

Tekenstudio.nl vindt het belangrijk dat alles goed en duidelijk besproken wordt bij de voorbereiding. Waar komen de lichtpunten, waar komt de televisieaansluiting etcetera, zodat er niets over het hoofd wordt gezien.

25 JAAR ERVARING

Angelika is al haar hele leven bezig met interieur- en meubelbouw en blijft zich nog steeds bijscholen in zowel de technische vooruitgang als de nieuwste modetrends.

KORTE LIJNEN EN FLEXIBILITEIT

Met Tekenstudio.nl is het makkelijk schakelen en communiceren. Angelika heeft altijd ruimte voor een persoonlijk gesprek en zal je altijd zo snel en zo goed mogelijk proberen te helpen.

EEN AANTREKKELIJKE PRIJS

Tekenstudio.nl geeft creatief en verrassend interieuradvies en maakt technische werktekeningen van goede kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.